In goede handen

Uw constructie is in in goede handen bij EVR Staalconstructeurs, Sterk in staal sinds 1972.
EVR Anssems Staalconstructeurs bouwde de eerste constructie voor het hedendaagse EVR Staalconstructeurs.
Een nieuwe naam, een andere directie, een gemoderniseerd bedrijf… maar wel dezelfde mensen, de ervaren visie en de vertrouwde hoge kwaliteit.


Kernactiviteiten

Tot onze kernactiveiten behoren: offerteberekeningen, statische berekeningen, overzichtstekeningen. inclusief, bouwkundige detailleringen, detailberekeningen en werkplaatstekeningen.


Partner in totaal en deel opdrachten

EVR Staalconstructeurs is een volwaardige partner in zowel totaal- als deelopdrachten in de staalconstructie. Beter gezegd van ons kunt èn mag u wat verwachten. Zo begeleiden wij elk project intensief en streven wij naar kwaliteit en een perfect eindresultaat.


Wat kunt u van ons verwachten?

Wij begeleiden het volledige project vanaf ontwerptafel tot en met montage. Dit betekent dat tekenwerk altijd in overeenstemming met uw productieproces wordt aangeleverd. Bij het tot standkomen van het eindproduct kunt u van ons een hoge mate van zelfstandigheid verwachten intensieve begeleiding en kritische controle. Hierdoor kunnen wij de beste kwaliteit en een stipte naleving van planning en levertijd garanderen.


Reken- en tekenwerk

Wij beschikken over de modernste 2D en 3D reken- en tekenprogrammatuur. De rekenafdeling bestaat uit ervaren constructeurs, welke bekend zijn met het werken met buitenlandse normen. zoals Eurocode, Din, British Standard, AISC (zowel ASD als LRFD). De tekenkamer beschikt over een zevental 3D-modelleer stations Tekla. De tekenaars zijn vertrouwd met het werken vanuit PDS en PDMS plant design systemen.